Bejelentkezés regisztrált ügyfeleknek
Kérjük adja meg az alábbi adatokat:
E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtette a jelszavát? Kattintson ide!
Új partnereknek: Regisztráció


Kezdőlap     Kapcsolat     Távsegítség     Jogi nyilatkozat     
  Regisztráció - Szerződéskötés

Bejelentkezési adatok:

E-mail*  

Jelszó*

Jelszó mégegyszer*


Számlázási adatok:

Cégnév*

Irányítószám* 

Település* 

Cím* 

Telefon

Telefax

Adószám* 

Kapcsolattartó*  

Munkahelyi vezető*  ComputX-eSzervíz  online felhasználási feltételei 

Kérjük, hogy a regisztrációt megelőzően figyelmesen olvassa el az alábbi Felhasználási Feltételeket! A ComputERTEX Kft. online szerviz-rendszergazda szolgáltatását csak akkor tudja igénybe venni, ha az itt leírt Felhasználási Feltételeket az oldal alján található négyzetben jelölve elfogadja.

Segítségkérés a hálózaton keresztül

Én, mint Megbízó felkérem a Computertex Kft-t, hogy a Microsoft Távsegítség vagy a Real VNC program használatával az internetre csatlakozva az általam jelzett számítógép hibáját megjavítsák illetve ha ez nem lehetséges adjanak árajánlatot egy helyszíni javításra .

Engedélyezem, hogy a szakértő az interneten keresztül megtekintse a felhasználói képernyőt, és a számítógép vezérlését is megosztom vele a probléma megoldása érdekében.

A Computertex Kft "Online" technikusai semmilyen adatot nem töltenek le a javítandó számítógépről, a hibaelhárításhoz csak műszaki információkra van szükségük. A Computertex Kft titoktartásra kötelezi magát, a tudomásukra jutott adatokat harmadik félnek át nem adják.

Tudomásul veszem, hogy a szolgáltatás az első alkalommal díjtalan, majd utána az aktuális Díjtáblázat kerül alkalmazásra.

Kijelentem, hogy jelen Felhasználási Feltételeket, a Computertex Kft Általános Javitási Feltételeit is megismertem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy a Megbízásom a pontos és valóságnak megfelelő adatokkal kitöltött megrendelésem Computertex Kft részére elektronikus úton - fax vagy email - történő megküldését követően, a Computertex Kft visszaigazolásával jön létre.

Elfogadom a feltételeket.

 

A *-al jelölt részt kötelező kitölteni!

 

        

Adatait bizalmasan kezeljük, 3. félnek azokat nem adjuk tovább!

Forródrót: +36 1 323-0773

Online technikusaink várják, hogy segítségére lehessenek!

Szolgáltatásaink:

ComputX-ePC

Távoli számítógép javítás: dőljön hátra és figyelje, ahogy távolról kijavítjuk számítógépének hibáit.

ComputX-ePrint

Távoli és helyszíni nyomtató javítás: nyomtató driverek frissítése, helyes konfigurálása. Szeparátor csere a helyszínen kb 20 perc. Ezzel a lapbehúzási hibák azonnal megszűnnek.

ComputX-eData

Távoli adatmentési szolgáltatás: soha nem veszíti el dokumentumait, képeit vagy akár a teljes merevlemezének tartalmát, ha vannak biztonsági másolatai.

ComputX-eSpy

Távoli kémprogram-, illetve vírus eltávolítás: megszüntetjük a váratlanul előugró üzeneteket, és felgyorsítjuk számítógépét távoli karbantartó szolgáltatásunkkal.

ComputX-eSoftware

Szoftver támogatás és telepítés: képzett technikusaink távoli hozzáférés segítségével telepítik a legnépszerűbb programokat, valamint segítenek a használatuk közben felmerült kérdésekben. Szoftver jogtisztaságifelülvizsgálat. Szoftver leltár és a szoftver etikai kódex elkészítése.

ComputX-eClean

Távoli számítógép karbantartás: miért várnánk meg, míg megjelennek a hibajelenségek? Kollégáink biztonságosan karbantartják számítógépét.

ComputX-eSupervisor

Virtuális rendszergazda szolgáltatás: biztosítjuk mindazon előnyöket, amelyekkel egy helyi rendszergazda alkalmazása jár, jóval alacsonyabb költséggel.

Személyre szabott szerződések: kérésre az ön otthoni vagy üzleti igényeihez igazítjuk szolgáltatásainkat

   
Tudásbázis      GYIK     


Riasztók, Spy és IP kamerák, videorendszerek

Vásárlás elött nézzen be hozzánk!

Copyright © 2006 ComputErtex   Powered by e-Szolgálat